Sluiten

Betaalmethoden

Voor de betalingen van de online bestellingen werken wij samen met een aantal bekende Payment Providers zoals Multisafepay, Paypal en Riverty. Deze namen zul je dan ook tegenkomen bij het afronden van de betaling en bij de omschrijving van de transactie op je bankrekening. 

Wilt je eerst het product ontvangen, bekijken en dan pas betalen? Dat kan! Deze betaalmethode verloopt via Riverty. Deze betaalmethode kan geselecteerd worden wanneer je het woonadres als afleveradres hebt opgegeven. 

Zie onderstaand overzicht voor de beschikbare betaalmethoden. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0)495 625991 of [email protected]  

 

betaalmethodes-bath-living

De meest gebruikte online betaalmethoden van Nederland, België en Duitsland. Nadat je deze betaalwijze hebt gekozen selecteer je je eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van je bank. In deze omgeving staat je bank garant voor de veiligheid. Je bent verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Deze betaalmethoden verlopen via onze Payment Provider MultiSafepay

 

PayPal
Eenvoudig, snel en veilig online betalen met je PayPal account. Geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mail adres en wachtwoord.

 
Visa-Mastercard
Met je VISA creditcard of Mastercard betaal je veilig, snel en gemakkelijk.
 
 
Logo Riverty 

Eerst je product ontvangen, bekijken en dan pas betalen? Dat kan! Je kunt deze betaalmethode selecteren als je het woonadres opgeeft als afleveradres. Helaas is deze betaalmethode niet mogelijk bij het gebruik van afhaalocaties.

Na het selecteren van de betaalmethode Riverty vindt er direct een gegevenscontrole plaats. Na acceptatie wordt de bestelling binnen enkele seconden afgerond en gaan wij voor je aan de slag!

Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de Riverty app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht.

Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

Riverty is geschikt voor consumenten en bedrijven in Nederland en België. 

Hoe werkt het precies?
Riverty voert voor onze webwinkel www.bath-living.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

banktransfer

Lukt het niet om je betaling met de beschikbare betaalmethoden te voldoen? Dan kun je het totaalbedrag van je bestelling ook zelf overmaken naar Rabobank Weerterland en Cranendonck te Nederland, IBAN rekeningnummer NL77RABO0135515041 t.n.v. Bath & Living onder vermelding van je ordernummer (ORD...) en factuurnummer (INV...). Bij het plaatsen van je bestelling ontvang je de factuur direct in je mailbox, deze kun je gebruiken voor het overmaken van de betaling.

Let op: je bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van betaling

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling:
IBAN: NL77RABO0135515041
BIC/SWIFT: RABONL2U 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »