Winkel blomus

Bezoek onze Blomus winkel!

Wilt u een mooie uitstraling geven aan uw nieuwe of bestaande badkamer, toilet of doucheruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u de artikelen graag even 'in het echt' zien? Kom dan langs in onze winkel. Alle complete series worden mooi gepresenteerd, zowel in gepolijst (glans) als in geborsteld (mat) RVS. Tevens kunt u in de winkel leuke combinaties maken met andere materialen. Zo ziet u bijvoorbeeld ook de complete collectie van Aquanova, Vandyck en ZACK. Wat is er leuker dan naar hartelust combineren met verschillende kleuren en materialen. Neem een kleurstaal mee en u zult zien dat u verrassende combinaties kunt maken. En het leukste? Alles is op voorraad, dus u kunt de spullen meteen mee naar huis nemen.

In onze winkel ziet u alle soorten en maten badmatten. Van klein tot groot, van klassiek tot de meest decoratieve designs. Voor ieder wat wils en altijd passend bij de ruimte. De badmatten en handdoeken kunnen mooi op elkaar worden afgestemd, elke kleur komt namelijk in beide collecties terug.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur 

Bezoekadres
Kerkstraat 78
6031 CJ Nederweert

U kunt gratis parkeren voor de deur